Du er her: Hjem > POLITIK

POLITIK

AT ARBEJDE HOS OS = NÆRHED TIL MEDARBEJDEREN
Nærhed til medarbejderen er et centralt emne i Rent Miljø. Det er vigtigt for os, at medarbejderne kender til og efterlever virksomhedens kerneværdier: nærhed til kunden, nærhed til medarbejderen, nærhed til omverdenen og nærhed til de skabte værdier.

Nærhed til medarbejderen indebærer også et synligt og nærværende lederskab, som skaber engagement og teamspirit blandt medarbejderne. Herigennem skabes der også indsigt i, hvad Rent Miljø er og hvilken rolle vi spiller i forhold til både kunderne og sammenholdet som sådan. Hos Rent Miljø er fremgang en kombination af teamwork og selvstændigt arbejde.

EN ARBEJDSPLADS I UDVIKLING
Rent Miljø stræber efter at være en stimulerende arbejdsplads, en arbejdsplads hvor du som medarbejder hele tiden udvikles, både når gælder nye arbejdsopgaver og ansvar.

Alle medarbejderne har en fast udviklingssamtale med nærmeste chef, hvor man sammen drøfter behovet for kompetenceudvikling, såvel internt som eksternt. Rent Miljø gennemfører kontinuerlig uddannelse af medarbejderne gennem en uddannelsesenhed, som drives i eget regi eller på uddannelses steder.

GODT ARBEJDSMILJØ ER SUND FORNUFT
Vi tror på at det sociale samvær er vigtigt for, hvordan du trives på din arbejdsplads. Derfor arrangeres der sommerfest og julefrokost. Disse aktiviteter er altid værdsatte. Også i hverdagen lægger vi vægt på, at der er tid til social omgang og tid til at tale sammen.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om, hvorvidt vi har et arbejde til dig.

RENGØRING AF INSTITUTIONER – BØRNEHAVER, VUGGESTUER OG SKOLER

RENGØRING AF KONTORER OG ERHVERVSLOKALER

RENGØRING AF BUTIKKER OG UDSTILLINGSLOKALER

RENGØRING AF INSTITUTIONER – BØRNEHAVER, VUGGESTUER OG SKOLER

RENGØRING AF KONTORER OG ERHVERVSLOKALER

RENGØRING AF BUTIKKER OG UDSTILLINGSLOKALER