ERHVERVSRENGØRING

RENGØRING AF KONTORER OG ERHVERVSLOKALER
Rengøring af kontorer og andre erhvervslokaler, som abonnementsrengøring, er en af vores kernekompetencer.

FLEKSIBLE RENGØRINGSLØSNINGER
Der kan være stor forskel på rengøringsbehovet hos forskellige virksomheder, nogle virksomheder har meget høj trafik, og har derfor behov for grundig rengøring alle ugens hverdage, andre har måske kun behov for rengøring en gang om ugen typisk i weekenden.

TILPASSEDE ARBEJDSPLANER
Det kan være, at der er områder, som kræver hyppigere rengøring end andre. F.eks. kan der være behov for rengøring af reception, kantine og sanitære områder hver dag, mens resten kan nøjes med lettere rengøring til hverdag.

Evt. kan det også aftales, at virksomhedens medarbejdere selv sørger for daglig aftørring, opvask mv. så der på denne måde kan spares på rengøring. Variationerne er mange, og vi kan sammensætte en rengøringsplan, som passer til netop Jeres behov.

RENE LOKALER GIVER STØRRE ARBEJDSGLÆDE OG ØGER PRODUKTIVITETEN
Det er rart at komme om morgenen til friske lokaler. Man får et friskt pust og kan koncentrere sig om dagens opgaver. Indeklimaet vil naturligvis være bedre i ordentligt rengjorte lokaler. Når der kommer kunder på besøg, giver det et professionelt og imødekommende indtryk, at lokalerne ser godt ud, og at alting er rent og pænt. Ofte er det den salgs detaljer, som spiller en stor rolle for en virksomheds image udadtil.

Det ved vi, og vi gør derfor vores bedste for, at I altid vil få en god oplevelse, når I møder på arbejde om morgenen, samt at jeres kunder får et positivt indtryk af de fysiske rammer i Jeres virksomhed. Det giver større arbejdsglæde og det gør det nemmere for Jer, at samle Jer om arbejdet. Ring eller skriv til os for at høre nærmere om priser og praktiske detaljer.