HÅNDVÆRKERRENGØRING

RENGØRING EFTER HÅNDVÆRKERE, RENOVERING OG NYBYGGERI
Efter en renovering eller i forbindelse med nybyggeri er der i sagens natur altid meget beskidt. Vi kan hjælpe med rengøring efter håndværkere.

TYPISKE OPGAVER VED RENGØRING EFTER HÅNDVÆRKERE
I kender det sikkert, støv alle vegne. Alt hvad man rører ved er beskidt. Og det roder, så man tror det er løgn. Bliver det mon nogensinde godt igen.

Selvfølgelig gør det det. Vi sørger for oprydning, grundig afvaskning af alle vinduer, vindueskarme, paneler og døre. Vi støver væggene af og foretager en særlig grundig støvsugning og vask af gulvene. Om nødvendigt sørger vi også for afkalkning af sanitet, evt. tæpperens m.v. Det hele kommer til at se flot og rent ud, så I kan glæde Jer over Jeres nybyggede eller ny istandsatte lokaler.

Vi tilbyder både denne service til vores abonnementskunder og som separate opgaver. Så hvis I har haft besøg af håndværkere, og alt ser kaotisk ud, så kan vi hurtigt komme og gøre noget ved lokalerne.

RENGØRING I FORBINDELSE MED STØRRE BYGGEPROJEKTER ELLER RENOVERINGER
Vi har også hold, som kan rykke ud på byggepladser og levere slutrengøring af lokalerne. Det kan enten gøres samlet eller i faser under forløbet. F.eks. ved større nybyggeri af etageejendomme kan der være behov for at rengøre de enkelte lejligheder i takt med, at de bliver færdige, og der kan være behov for løbende grovrengøring under bygge- og renoveringsarbejdet, rengøring af skurvogne m.m.

Vi kan komme med kort varsel og sørge for, at opgaven hurtigt bliver løst, så lokalerne bliver klar til overdragelse uden forsinkelse. Ring eller skriv til os for at høre nærmere om priser og praktiske detaljer.