INSTITUTIONER/SKOLER

RENGØRING AF INSTITUTIONER – BØRNEHAVER, VUGGESTUER OG SKOLER
Et andet særligt kompetenceområde er rengøring af institutioner, dvs. børnehaver, vuggestuer, skoler og fritidsordninger.

SÆRLIGE FORHOLD VED INSTITUTIONSRENGØRING
Der kan være stor forskel på, hvad der lægges vægt på i forbindelse med f.eks. kontorrengøring og ved rengøring af børneinstitutioner, skoler m.v.

I vuggestuer er det eksempelvis afgørende, at gulvene bliver holdt meget rene. Børnene kravler rundt på gulvene og har en naturlig tendens til at ville smage på alt, hvad der er i nærheden. Derfor må hygiejnen være i top.

Også sanitære forhold i vuggestuer er en særlig udfordring, da der også her er behov for ekstra grundig rengøring hver eneste dag.

I børnehaver, på skoler og i fritidsordninger vil der ofte blive slæbt meget sand og jord ind fra legepladsen, og i vinterperioder kræves der ekstra meget rengøring af denne årsag. Især skoler bliver ofte hurtigt beskidte.

RENE LOKALER = MINDRE SYGDOM OG BEDRE TRIVSEL
Når mange børn er samlet i de samme lokaler, vil forkølelser m.v. hurtigt sprede sig, men med en grunding rengøring fjernes mange bakterier og dermed mange smittekilder.

Også lugtgener er almindelige følger af mangelfuld rengøring, især hvis saniteten ikke afkalkes  med hyppige mellemrum, og gulve ikke bliver holdt ordentligt ved lige med grundig rengøring og periodiske opskuringer samt evt. polishbehandlinger. Det lægger vi derfor stor vægt på.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om priser og praktiske detaljer.