TÆPPERENS

TÆPPERENS – FRISKER OP OG GØR DINE LOKALER INDBYDENDE
Rensning af væg-til-væg tæpper, samt mindre tæpper bør foretages med jævne mellemrum. Vi har specielle teknikker til at få Jeres tæpper flotte igen.

RENE TÆPPER GIVER ET PROFESSIONELT IMAGE
Vi kender alle sammen oplevelsen af at komme ind i nogle kontorlokaler, hvor tæpperne ikke har været renset i årevis. Indtrykket er lurvet og ”støvet”, selvom der i øvrigt er rengjort og sikkert også støvsuget.

Ikke desto mindre kan det være svært, at få lokalerne til at se godt ud, når der er pletter på gulvtæppet, og de generelt virker ”smånussede”.

Det er forbløffende, hvor meget en tæpperens kan gøre for at friske op, så lokalerne igen bliver venlige og imødekommende.

TÆPPERENS ER ET FAG FOR SIG
Vi har efterhånden en del erfaring med rensning af tæpper. Der findes flere forskellige teknikker og ikke mindst mange forskellige sæber og plejemidler, som kan anvendes. Det kan også være en god ide at kombinere tæpperens med en plejebehandling og/eller evt. en antistatisk behandling, når vi nu er i gang.

Et væg-til-væg tæppe bør altid holdes ved lige med periodisk tæpperens for at undgå, at støv og snavs trænger for dybt ned i fibrene. Det mindsker sliddet, at der ikke sidder snavs i tæppet, og det giver desuden et bedre velvære for de mennesker, som opholder sig i lokalerne, når der ikke går for lang tid mellem hver tæpperens. Tæpper skal holdes ved lige, ligesom alle andre typer af gulvbelægning. Ring eller skriv til os for at høre nærmere om priser og praktiske detaljer.